tisdag 3 januari 2012

Loppis igen!

Den 5 maj är det dags för Maries trädgårdsloppis igen!

Blir härligt pirrig när jag tittar på bilderna från förra året. Denna dag bjöd på härligt väder, mysig stämning och en massa goa människor. Ser fram mot denna gång med förväntan. Har redan fyllt två banankartonger med saker!! Bara genom att stöka igenom ett par skåp. Tänker vara än mer förberedd i år så att inte hälften ligger kvar hemma. Har ju även varit med på två loppisdagar hos Lev Vackert i Kristinehamn sedan dess. Och ändå finns det fortfarande massa saker kvar i lillstugan, stallet och ladan som behöver nya ägare. Fast det är klart att det tillkommer ju gärna nya saker till detta boet. Är det något speciellt just du letar efter? Var inte rädda att höra av er! Kanske ligger den saken bara och skrotar här hemma...


Till er som missade denna händelse förra året. Kom! Tror inte att ni ångrar er. Ni som har en bit att åka...kanske kan ni gå ihop några stycken från samma del av landet och göra en mysig bloggresa tillsammans. Jag tipsar gärna om fler ställen att besöka! Finns en hel del mysiga lantstilsbutiker, loppisar och "livstilsbutiker på landet" här omkring. Finns även en stor tyg- och gardinaffär i Hjo för er som gillar att sy och  pyssla.Annars rullar livet på i vanliga banorna igen efter jul- och nyårshelgerna. Tillbaka på jobbet igen med lite snedvriden dygnsuppfattning att kämpa emot. Neeej inte ligga på soffan, småslumra till o från, kolla löjliga filmer och käka godis nu... inpå småtimmarna. Utan på med datorn, och skriv och tala i telefonen om helt olika saker på samma gång, och håll hundra bollar i luften samtidigt... Kom igen!!
Tur att man gillar sitt jobb och sina arbetskamrater ... mycket!

Kommer troligen bli lite frånvarande på bloggen ett tag på grund av operation nästa måndag. Är beordrad stillhet efteråt (Lycka till med det!!!). Och beroende av resultatet så blir det ev även lite olustiga efterbehandlingar som gör att man inte känner sig direkt putslustig efteråt. Har gjort denna procedur en gång tidigare (ca 8 år sedan) men gör den nu igen och denna gång lite ordentligare.

Passar på att skicka hälsningar och varma kramar till er, med och utan bloggar som jag har kontakt med, i detta underliga parallelluniversum. Som vanligt en extra kram till de galna, goa damerna som jag träffade på inredningsresan till Danmark förra våren. Ni vet vilka ni är! Ett minne för livet! Hoppas fortfarande mycket på en repris i år men måendet får ha sista ordet denna gång. Ska sätta upp mig som reserv så fort resan är fullbokad och sedan hålla tummarna!! 

7 kommentarer:

Maria sa...

God fortsättning!
Ja, nog har man en hel del i skåp och lådor som skulle kunne byta ägare... ;)
Själva rensar vi för fullt här hemma inför flytten till nya huset. Tyvärr har jag inte tid att enagera mig i att stå på loppis, som du. Det som inte är skräp skänker jag till vänner eller till återbruket. På så vis så får sakerna i alla fall en ny chans. ;)
Lycka till med din operation och lyd rådet att vila efteråt ;)
Ha det gott!
Kram / Maria

En doft av hemmets ting sa...

Hej! Vad kul och vi hoppas kan komma till er loppis hos Marie. Det längtar jag dit :) Var så fin dag förra året.

Lycka till med operation och ta hand om dig mycket.

Mvh Lotta

PERNILLA sa...

Men det där lät ju jättespännade....älskar att leta fynd ...skriver upp det i almanackan så får vi se om bilen far till Hjo detta datum.

Hej från Göteborg och mig.
Pernilla

Här är gudagott att vara ! sa...

Oj vad det fanns många, viil-ha-grejer på dom loppisborden ! - Synd att det är såå långt bort.
- Visst är det svårt att komma in i vardagslunken igen ...särskilt det där med att minska ner godis och fikabröds intaget är svårt ! ;)
Lycka till med din operation, och sköt om dej !
Kram Anneli ♥

Sallys hus sa...

Hallå där!
Japp i år ska jag minsann komma dit så då ses vi igen..;)
Jag var på hennes första men sen dess har jag inte kunnat åka. Förra året inföll den på vår bröloppsdag o maken ville inte åka till hjo då....förstår inte varför....haha..

Lycka till med operationen och håll dig stilla för 17!!!!
Kram Katarina

Vita små hjärtan sa...

Lycka till med op. Hoppas allt går bra! Hoppas vi ses på resan igen!!!!!
Kram Agnetha

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej där och god fortsättning!
Du hade massor av fina saker i Krhmn, så jag skulle gärna åka till Hjo. Jag var så sugen att åka i våras, men sen blev det inte av. Nu får jag förvarna några kompisar tidigare. Lycka till med operationen! Vi ska med på resan igen:-)
Kram kram Susanne