lördag 28 maj 2011

Plötsligt så händer det...

Jag tror inte jag är ensam om att ha suckat över de fina gamla postskåpen som Sandra (Vintage House), Marie (Vita Ranunkler) och Gua (Hvitur Lakkris) har. Igår fick jag chansen att förvärva ett sådant, och tog den! Kan säga att jag just nu inte får så mycket gjort här hemma. Står mest bredvid skåpet och klappar det, och bara LER från öra till öra!! Skåpet har vikdörrar och jag är mycket sugen på att härma Gua som har monterat ljushållare på sina dörrar. Min matsal har akut omvandlats till lager och målarverkstad men inte ens det rubbar min förnöjsamhet.


Hade precis köpt ett ekskåp när jag hittade postskåpet. Och veckan innan köpte jag ett drängskåp. Har konstaterat att detta inte går för sig! Så jag har tagit ett nödvändigt beslut om att avyttra 2 skåp från mitt hem (vojne, vojne). Valet föll på mitt TV-skåp, ett vitmålat Markör från IKEA. Och det nyinköpta ekskåpet som liknar det som Marie (Vita Ranunkler) har i sitt kök, men med blyinfattat klarglas i vitrinskåpen. Så om någon är på jakt efter sådana skåp får ni gärna höra av er till mig via mailen (vanilj69@hotmail.se).

Påminner om utlottningen i tidigare inlägg igen!                              MVH Nellie

3 kommentarer:

En doft av hemmets ting sa...

Hejhej!
Det är roligt du vill vara med på min utlottning ändå. :)
Åh, tack gärna få din svägerskas blogg. Jag är lycklig för trivs bra med lilla magsäck lärt mycket bättre än innan hade ju jobbigt att åt mycket. Tack vare gastric bypass.
Men titta, vad roligt att du har hämtat skåpet.
Förstår att du är stolt fniss.
Lycka till med skåpet i hemmet och bli spännade få se senare. Du få ha så skön helg och morsdag imorgon. MVH Lotta

annika sa...

Lyckost! Så kul att få fixa till ett sån´t skåp. Har du flyt nu på skåp eller?

Jag hade missat din utlottning men nu har jag anmält mig där.

Hoppas att du får en fin dag i morgon.

Kram
annika

Sörgården inredning sa...

Jag har ditt skåp här under hårdbevakning. Tror nog att jag har haft tio personer som har velat köpa det.
Ha det bäst!
Susanne