söndag 2 oktober 2011

Mmmmm...Precis klar med dekorationen av två smörgåstårtor, en med fisk/skaldjur och en med kött. De ska med till svärfar, där vi ska ha lite mys med min gubbes pappas sida av släkten. Tror ni de räcker till 14 personer? 

Var ute och åkte lite igår, hämtade en bäddsoffa till ena gästrummet, och passade på att titta in hos Nina på Nice i Örebro. Samt storhandling på Willys. Blev lite loppis också, där jag hittade en sak som jag letat efter ett tag. I fredags införskaffades även en ny matta till vardagsrummet. Blev inspirerad av alla höstkuddarna och när jag hittade en lite ovanlig matta på rea :) så slog jag till. Visar den senare när det är städat och klart.4 kommentarer:

annika sa...

Ser gott ut och rejäla portioner blir det nog.
Så du var i stan i går i det vackra vädret.

Kram
annika

Tinas vita bo sa...

Mummsss, ser såå gott ut!!

ha en fin vecka
kramis Tina

Här är gudagott att vara ! sa...

Mmmmm hur sugen blir man inte av att se dom där godbitarna !- Lyckliga är dom som får smaka ...!
Jättesnyggt blev det med dina nya kuddar !
-Min gubbe har också problem med alla kuddarna i soffor och fåtöljer ;) !
Ha det gott!
Kram / Anneli

Sallys hus sa...

Mmm...smask smask..det där ser suuuper gott ut!
14...hihi..det ser ut att räcka till 25 pers..
men du min pianopall den får du inte...*gapskratt*...den väntar på ny klädsel därav pläden... den är arvegods från mannens farmor.
Men du..åkte jag förbi dig...det visste jag inte. Jag minns att du sa att du bodde åt det hållet men inte att du bokstavligen bodde efter vägen...då hade jag ju kunnat kliva in o smaskat i mig den där tårtan...;) På vägen dit åkte jag förbi en massa loppisskyltar och då tänkte jag på dig och undrade om det var någon av dem som du brukar skriva om...på vägen hem var alla skyltar borta..:(
Kram Katarina