fredag 23 september 2011

Höstat till det lite

I det förra inlägget nämnde jag planerna på att byta ut kuddarna i vardagsrummets soffor. Sjukdag från jobbet gjorde att det blev gjort redan på torsdagen. En del fanns på glasverandan och en del fodral låg i skåpen och väntade. Kuddfodralen är loppade och från grossisten. Likadan svartvit-randig pläd som den i fåtöljen i läshörnan.


Grått, natur och lite svart. Linne, blankt och hemvävd look. Olika former och storlekar. Randigt och enfärgat. Gubben tyckte det var fint, men undrade lite "försynt" var vi skulle sitta och titta på TV i fortsättningen? Hittade en loppad linnelöpare i skåpet också som lades på bordet.


Några kuddar i andra fåtöljen också. Gillar att det blev än mer naturfärger i detta rum nu. Ska fortsätta på det temat och flytta runt lite grejor i huset. Skulle mycket gärna vilja ha ett annat soffbord också. Ett större och mer kvadratiskt. Tex genom att såga av benen på ett gammalt matbord. Har sett exempel i tidningar på att stora, tunga och klumpiga matbord blir jättefina soffbord.


Idag fredag har jag en föreläsning i Falköping. Så då blir det lite bilåkning igen. Är bra sugen på att åka hoj om det blir bra väder. Men det drar ju med sig lite stök och bök när man kommer fram. Först byta om till något städat och representativt på någon toa, och även försöka få till platta hjälmfrissan någorlunda, och sedan kånka runt på ställ och hjälm. Nä, blir nog bilen iallafall...  Vem vet, finns kanske någon loppis att besöka på vägen hem. Ha en bra helg!

6 kommentarer:

Helenas blogg sa...

jo, trött e man, somnar nog vid 9 varje kväll=)

Johanna Stålros sa...

Oj så många fina kuddar du har!!!! Snyggt med linnelöparen. Kram Johanna

creando sa...

Ha, ha, ha! Känns igen här...var ska vi sitta? Älskar ju kuddar. Du hade många fina att bjuda på!
/Kram Kicki

Sallys hus sa...

Åå vilka många fina kuddar..;)
gubbens kommentar känns igen..fniss..
Ja visst är det kul att få ett ansikte...
Man hinner inte prata vid sånna där tillfällen...men det är kul ändå..;)
kram o ha en fin måndag!
Katarina

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej Nellie!
Vad kul det var att träffa dig igen:-)
Vilken dag vi hade, hoppas vi ses i advent, då ska vi vara med också.
Gick det bra att köra hem? Nu har jag lagt till dig i min lista, kul att följa dig:-)
Kram Susanne

Anonym sa...

Fint! Jag undrar vart du köpt det vita kuddfodralet med svarta, grå och beiga ränder? MVH Annso