torsdag 13 oktober 2011

Utlottning hos Vintage House

Missa inte Sandras utlottning då hennes fina blogg fyller 5 år!
Försöker tänka "att vad är väl en bal på slottet" men vill jättegärna få lite flax och vinna det jättefina överdraget. Vet ju redan var jag ska ha det!!!! Snälla, snälla , snälla , snälla...... =)



Annars händer inte så mycket eftersom jag har problem med feber som inte ger sig. Hemma varannan dag från jobbet denna veckan. Oerhört irriterande. Idag missar jag att fira min svärson som fyller 23 år! Sitter ensam hemma och fryser fastän jag är kokhet. Kommer antagligen missa planerade loppisrundan till helgen också, men, men... kommer fler. Och jag skulle behöva röja lite mer här hemma innan jag släpar hem mer grejor. Tittar runt hos andra bloggare istället och tycker synd om mig själv. Och längtar efter inredningsresan till Danmark våren 2012 som underbara tjejerna Petra o Ingela än en gång lägger ork och energi på. Om någon har missat detta så har ni länken här.

2 kommentarer:

Här är gudagott att vara ! sa...

Men vad tråkigt att du är sjuk. - Hoppas verkligen att du tillfrisknar snart. - En inredningsresa till Danmark, jo det vore nåt det ! - Förstår att du längtar !
- Sköt om dej och hoppas trots allt att du får en skön helg !
Kram / Anneli

CreandoPhoto sa...

Uscha - krya på dig! Kramar Kicki