lördag 24 mars 2012

Svarta skänken... och ny kamera!

Gubben kom hem med en ny kamera i onsdags! Kan väl inte påstå att jag är helt överens med den ännu... men jag ville visa mitt svarta projekt som nu äntligen är på plats. 

Fjärilstavlorna hängde där innan och får hänga där ett tag till. Var precis innan fotograferingen ute i mörkret och knipsade några syrenkvistar också. Inser nu att allt på skänken är loppisfynd, förutom lampskärmen som jag köpte på Hem & Hobby i Skövde strax före jul.

Bilderna är tagna vid samma tid på kvällen. När jag släckte lampan och ljuslyktorna så blev bilden ljusare. Gryniga kort med märkliga färger!Fast nu kommer jag ju ha tid att lära mig kameran! Jag flyger till Thailand imorgon kväll och blir borta i några veckor. Vimsar omkring här hemma nu och packar det sista. Har t o m hunnit tvätta två maskiner också. Oroar mig för att glömma något viktigt. Har nog kollat min medicinväska 100 gånger! Tar fortfarande en del mediciner efter operationen men nu går det stadigt framåt med tillfrisknandet. Jobbar precis som vanligt igen utan att känna mig som en trasig ballong på kvällarna. 

Är tyvärr en sådan som gärna tar med mig för mycket kläder när jag ska iväg. Vill inte vara på plats och komma på att jag hellre velat ha något som hänger kvar hemma i garderoben. Det här med packningen är ett litet aber eftersom jag har en annorlunda bakgrund (ur ett kvinnligt perspektiv!) där man endast hade det nödvändigaste med sig vid "utflykter och resor". Detta kombinerat med den där hobbyn som jag inte berättat om ännu, som absolut inte är kompatibel med mycket packning. Men tyvärr är det även dessa moment som  lärt mig att packa många saker på liten yta....vilket gör att min resväska för närvarande är lika fullpackad  som gubbens och sonens väskor tillsammans!!! Stort tack till den som kom på det där med hjul och handtag på resväskor.

Denna härligt varma vårdag har schvissat förbi med trevliga besökare som firat min yngste grabb. Vi dukade på glasverandan med öppna dörrar och fönster. Mumsade grillad korv med olika tillbehör, och istället för tårta blev det våfflor med grädde och sylt!

Vet inte om det blir några inlägg förrän jag är hemma igen? Om inte passar jag på att hälsa tjejerna som varit iväg till Danmark välkomna hem igen (imorgon kväll!). Önskar även alla en glad påsk! Kommer säkert titta in hos er bloggare som vanligt och lämna lite avtryck om det funkar med tekniken.

PS Glöm inte att ställa om klockorna!! DS

5 kommentarer:

En doft av hemmets ting sa...

Hej!
Ursnyggt med svart skänken och fina fjärilar.
Ha så trevlig resan och njut så gott du kan, simma lugnt!
Mvh Lotta

Fågel Blå sa...

Så snyyyygt!
Kram Kathrine

Här är gudagott att vara ! sa...

Skänken blev ju supersnygg !
Önskar dej en underbar resa och njuuut så mycket du kan !
Kram Anneli♥

Sallys hus sa...

HEJ HEJ!
Ååå så härligt!!
ha det uuunderbart!
Skänken är jätte fin och tavlorna passar så bra där ovanför..;)
Kraaaaaaaaaaaaaaaam Katarina

Blåbärs och smultronstället sa...

Hallå där!
Skitsnyggt med svart skänk och fina samstämda detaljer. Gillar fjärilstavlor:-) Köpte faktiskt två i Köpenhamn. Vi hade det såå kul, såå inspirerande och såå bra på alla sätt.
Känner igen mig med dig och packandet...skrattade när jag läste ditt inlägg:-)
Ha det underbart i Thailand!!! Vi ska dit i juni. Skönt att du mår bättre. Sawa dee!
Kram kram Susanne