lördag 3 mars 2012

Lite loppis...

Under januari och februari månad har det inte blivit så många loppisbesök och därmed inte så många fynd heller. Här har jag ställt samman det mesta. Har inte så många tavlor med färg men den här religösa bilden tyckte jag om, och ramen hjälpte ju till också. Större konserveringsglas har jag svårt att låta bli. Funkar som inredning i de flesta rum, och ute. Jag förvarar i dem, eller använder som ljuslyktor och vaser. En stor flaska i klart glas för vinjäsning har jag alkoholfria planer för. Ska helt enkelt få agera vas till lite våriga kvistar från trädgården. Har tittat efter en sådan ett tag men hade bara hittat i brunt eller grönt glas hittills innan denna dök upp. Och ett till gammalt väckarur med patina har jag hittat!


Har ju svårt att låta bli speglar och denna stod bortglömd i ett hörn och ropade på mig... Egentligen för prålig och för guldig. Men hög (över 1 m) och med fasat glas. Är ändå ganska tveksam till den just nu. Får se om den hittar en plats, med eller utan makeover, härhemma. Annars får den följa med till loppisen den 5 maj. 


Annars händer det inte så mycket just nu inomhus. Har köpt hem SVART färg som jag använder till lite förändringar här hemma. Bla en skänk, ljusstakar och ramar som byter färg. Utomhus händer inte alls nåt´ för tillfället. Inte av min kraft iallafall.  Men våren är här, och snön är borta och har lämnat ett stim med snödroppar utanför lillstugan! Härligt!

Gläder mig också inför en utlandsresa med gubben och yngsten. Planerar nu för packning, pass och pesetas för att slippa stå med det sista dagarna. Härom natten drömde jag att jag glömt lämna hunden hos hundvakten innan jag reste. Upptäckte vid mellanladdningen i Förenade Arabemiraten att hunden fortfarande var med oss!!! Har ju även lyckades med bravuren att slänga ALLA mina sommarskor vid stora garderobsrensningen innan jul. Kom precis på det i dagarna, men hade turen att hitta två par fina sommarskor på rea så jag slapp fira solsemester iförd kängor och stövletter.

Hoppas att ni har en trevlig lördagkväll. Nu blir det andra chansen på TV!

8 kommentarer:

En doft av hemmets ting sa...

Hej Kära du!
Vad roligt ni ska åka ut till varma land och njut så gott där.
Trevlig kväll/ Lotta
Psss härliga fynd du fått med hem.

Lotta sa...

Hej!
Ser ut som du har loppat en hel del.
Jämfört med mig,jag jhar nog bara loppat två stora silver skedar detta år.
Är mer inne på att rensa ut just nu...
Kram Lotta

En doft av hemmets ting sa...

Förresten, vi har lika klocka, tror jag? Jo dem ser lika ut hihi. Kul! Jag köpte klocka där hos Maries loppis förra året. Jag hoppas Loreen vinna nästa lördag det är enda jag tycker hon var bra än andra hm!!!
God natt Lotta

Blåbärs och smultronstället sa...

Hi, hi du är rolig du, då fick du ju köpa dig nya skor...
Det finns säkert en del skor i Thailand också:-)
Vad härligt för er, vi får vänta några månader till...
Fina loppisfynd, ser ut som en del av mina gamla loppisfynd:-)
Vore kul arr åka ner till Hjo på ert loppis!
Ha det bäst!
Kram Susanne

Här är gudagott att vara ! sa...

Ha,ha här får jag ju läsa att du ska ha en loppis ;) Härligt med en semesterresa med familjen, med eller utan skor !
Så ni har ingen snö kvar...Här har vi 1 meters snödjup...Ni kanske vill ha lite av oss ;) !
Ha det gott !
Kram Anneli ♥

Min vindsvåning på landet♥ sa...

Oj vad du har fyndat..
Roligt ett gå på loppis. Jag hinner nästan aldrig de. Skönt & komma bort lite, njuta av sol & värme. Konstigt vad man sparar en massa i skåpen.Önskar dig en härlig vecka
Kramisar
Sus

vitaspets sa...

Vilken fin vit kanna ...
Kram Karina

Sallys hus sa...

Godmorgon!

Vilka fina fynd och ååååå va härligt med en utlandsresa!
Underbart att få åka iväg och tank lite energi...;)
Kram o ha en fin helg!
Katarina