söndag 28 augusti 2011

En till utlottning!

                                                       Missa inte utlottningen hos Jenny.
                    Fina saker från Änglabacken i Växjö som skulle passa bra hemma hos mig i höst.
                              Mysigt med ljus och goda dofter när det börjar bli mörkt utomhus.


Jag och familjen var på inhandlingsresa till Linköping igår. Det var 80-talshelg på Linköpings stora shoppingcentra. Bla var Noice där och uppträdde. Kommer ju ihåg dem, och Gyllene Tider som var populära samtidigt. Egentligen skulle man väl gilla någon av dem, men jag gillade faktiskt båda! Tyvärr är inte alla i Noice i livet längre men de nya adepterna "noicade" på bra tycker jag. Samma sound. Jag har inte tänkt på deras låtar under de senaste ca 100 åren, men ändå satt texterna som "en smäck" (Ernst favoritord i sommar!) när musiken spelades.

Kom hem med en hel del; 8 kassar mat o annat, en kasse från IKEA, födelsedagspresent till min guddotter, lite loppisfynd och en BIL! Dock en fullstor denna gång. Vi behövde en nyare extrabil inför vintern och har varit runt och letat ett tag. Kul när man kan besöka andra städer, och leta loppisskyltar på vägen dit. Mindre kul att sparka däck, provköra, peka på rost, pruta eller skaka på huvudet, och åka därifrån utan bil!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle bara kolla om det fungerade! Något är vajsigt med min blogg. Bla har följarna försvunnit! :( Någon trodde att jag drabbats av en liten bacill som härjat tidigare, så jag testar lite!!

Nellie sa...

Och nu är följarna plötsligt tillbaka!! Jag blir KNASIG!

katarina sa...

Hej hej!

Va mysigt!!
Gyllene tider var storfavoriter hos mig och jag minns hur jag o mina kompisar klädde ut oss och mimade med hopprep till deras låtar.....;)

Köpa bil är det värsta jag vet...är totalt ointresserad så jag förstår precis hur du känner...huuuuvva....lägga ner en massa tid o så blir det ändå inget köp....blä!!
Doftljus är alltid extra mysigt så här när hösten börjar knacka på dörren.....måste nog ut o inhandla några. Här blir det mest vanilj...
kram o ha en bra dag!
Katarina

Lisas torp sa...

Att köpa begagnad bil är nog lite som att spela på lotteri - oj, så svårt! Hoppas att ni hittar någon bra till slut!

Kul att du tittade in hos mej och att du också gillar "blå vinranka"! Visst är det kul med lite nostalgi ibland och att man har minnen som påminner om positiva saker!
Ha en fin fredag!
Lisa