onsdag 15 februari 2012

Award!

Har fått en award från Maria som har en mysig och spännande blogg; Wikers liv . Tack Maria! Hennes familj är i full färd att bygga ett nytt hus, och snart är de i mål. Bloggen redovisar både med- och motgångar.Maria beskriver: De som blir tilldelade awarden skall tacka och länka till givaren, och sedan välja ut fem bloggar som de i sin tur vill tillägna awarden. När man fått utmärkelsen ska man tacka och länka till den som givit den. Skicka vidare till upp till 5 bloggar, som har mindre än 200 följare, lämna kommentar hos dem, så att de vet att de kan hämta denna award. Ett väldigt enkelt sätt att sprida glädje.
Det var ett tag sedan som jag fick awarden men jag har inte kommit igång med bloggandet igen förrän nu, så den har fått väntat lite. Jag har valt dessa fem bloggar. Jag har valt dem från min egen blogglista. Valde dem som inte fått denna award tidigare. (Vad jag vet iallafall!)
En tjej som jag faktiskt inte vet så mycket om, mer än att hon har ett sååå fint hem och visar inspirerande och fina bilder på sin blogg. Gillar stämningen i bilderna!
Hade jag förmånen att träffa i Hjo förra våren när jag sålde loppisprylar, och haft kontakt med via bloggarna sedan dess. En tjej som kan det där med att pyssla och göra fint hemma! Är även en omtyckt gudmor!

Agnetha - Vita små hjärtan
En av tjejerna från den underbara inredningsresan till Danmark förra våren. Glad närking som vågat flytta från bekvämt hem till liten stuga medans nya drömboende tar form. Kommer bli något alldeles extra när det är färdigt.

Lisa - Lisas hus
En tjej som inte räds renoveringar eller för att pröva nya vägar i livet. Bytte storstad mot landet. Så duktig konstär. Har ett av hennes akvarelltryck på min vägg och gillar det så mycket.
Förlåt, men ytterligare en Danmarkstjej! Som utmärkte sig med sin vänlighet. Trots dum värk! Har ett kreativt sinne att avundas.


Jag fortsätter att stöka runt lite här hemma. En förändring leder ju gärna till ytterligare en. Dessa medicinflaskor stod tidigare i vitrinskåpet. Nu hamnade de i skåpet mittemot istället.


Tallrikarna från militären fanns också i vitrinskåpet tidigare. Nu fick de komma upp i tallrikshyllan.


Stort tack igen Maria för awarden!

3 kommentarer:

Vardagskärlek sa...

Grattis till awarden:) Älskar ditt porslin från militären!

Kram Johanna

Skall ägna en stund att kika in till de bloggar du nämner i inlägget:)

Här är gudagott att vara ! sa...

Grattis Nellie !
- Alltid lika roligt med beröm och uppmuntran !
Kram Anneli ♥

Vintage House sa...

kul med en award
älskar så mina tallrikar från armen och svart och vitt en slående kombination.....
ha en skön fredag och en härlig helg.....
kram
sandra