lördag 28 april 2012

Lite loppis, mycket mat och en utlottning!

Idag har jag fortsatt mitt packande inför loppisen (se tidigare inlägg). Men hann även åka en tur till favvoloppisen. Gjorde några fina inköp och visar dem i nästa inlägg. Den fina stora inflätade glasflaskan hittade jag på en annan loppis igår. Riktigt stor, ca 50-60 cm hög.

Sedan har jag varit i vår lägenhet i stan och plockat lite, spolat i rören och vädrat etc. 

Är så glad för äldste sonens skull idag Han har äntligen fått jobb! Fortfarande bara sommarjobb, men tror att det finns goda chanser till fortsättning då det är ovanligt med unga killar i denna bransch, och de är eftersökta. 


Har haft båda mina utflugna barn med respektive här på middag ikväll. Blev grillat, kött och goda korvar, champinjoner på spett, baconomlindad röd paprika och ananas, och smålökar i foliepaket. Till detta potatisgratäng, sallad, fetaost, goda kalla såser och röror. Till efterrätt hade doterá mí bakat chokladcupcakes med moccafrosting. Förbjudna men goda! Mysigt att tända lite ljus på kvällen. Dessa i favoritljusstakarna i hallen (paret längs bak). Har troligen visat dem ett otal gånger. Men som sagt de är favvosar. I bakgrunden skymtar trappan til vardagsrummet med sitt kryssräcke. Vi har en lite annorlunda planlösning efter att vi byggt ut huset med garage. I spegeln skymtar även ett av sommarens projekt! Måla om alla dörrar och dörrfoder, från fulfuru till vitt. drar nog med en omtapetsering av hall och kök också. men då vill jag nog måla om köksluckorna också... Ja som vanligt då när man vill förändra litegrann. Drar med sig en himla massa annat också!



Jag är med i en utlottning hos Regina med bloggen Vitt hus med svarta knutar. Tyvärr hade jag missat den så idag är det sista dagen! Dragning imorgon söndag. Men någon mer nattsuddare där ute kanske hinner slänga sig med...

6 kommentarer:

Maria - Wikers Liv sa...

Härligt med familjemiddag!
Ja, det ena drar ofta med sig det andra.... sant!
Ha en underbar söndag!
Kram!

Rosa i huset i vitt sa...

Visst ser man mer och mer man vill göra om när man börjar.

Ha en skön söndag
Kram Rosa

Ann-Charlott sa...

Åh, så gott med maten och efterrätt mums så kilar man halsen, så gott gott.
Nellie, Hihi, man dreglar killar i läder Auuuuuh.
Hoppas du hinner se där, det vet man aldrig att vi möter förbi bara om vi kände igen oss haha. Ha en skön valborg!
Jo tack är bättre nu.
Kramis

Här är gudagott att vara ! sa...

Så underbart kul det är att få samla familjen och bara umgås och äta gott ! - Grattis till sonen som fått jobb, det är verkligen guld värt.
Jo nog är det många projekt som står och väntar, och det mesta får vänta väldigt länge...
Ha en mysig Valborgsmässoafton !
Kram Anneli ♥

Vintage House sa...

vi syns på lördag
flaskan är kanonsnygg.....
kram
sandra

Ann-Charlott sa...

Hej! Tråkigt att jag inte kunna komma dit loppis imorgon pga barnvakt. Hm! Du kanske ska ha loppis i sommar någonstans om det bli, så bara meddelar oss. Jag är sur idag men går över imorgon. Thuva är första hand =) Ha en kul dag loppis och hoppas bra väder att står ute. MVH Lotta