måndag 21 mars 2011

Ljuskronan


Den här ljuskronan såldes på IKEA för ganska länge sedan. Jag köpte den aldrig då, och det har jag ångrat många gånger. Visste faktiskt inte var jag skulle hänga den då, men jag har liksom aldrig släppt tanken på den. Och andra liknande ljuskronor har jag senare valt bort för att jag aldrig tyckte att de var riktigt lika fina som DEN. Den som jag aldrig köpte! 

I höstas var jag i Örebro och passade då på att titta in på Bra & Begagnat. Och där hängde den... med originalkartongen vilande på en hylla under. Ni vet det där loppis-ögonblicket, där ens ögon fastnar på en sak och hur man försöker ta sig fram till den medans andra personer bara är i vägen och man fasar för att någon annan ska lägga sina händer på just den saken... Det ögonblicket upplevde jag då!! Men jag kom fram och lyckades kroka ner den med darriga händer.Och nu har jag tillräckligt högt i tak för att kunna ha den, eftersom huset är utbyggt och nya delen är öppet i nock. Igår kom den så äntligen upp också! Tycker mycket om hur den är utsmyckad. Den som väntar på något gott...                         
                                                                 /Nellie

6 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Jättefin är den.:-) Stina

Gúa sa...

Sitter här och tårarna trillar av alla fina varma kommentarer.
Och dig vill jag bara ge en extra bamsekram. Har inte ord för min tacksamhet till dig.

Må det goda springa runt dig, alltid!

Kärlek...♥

nina/nice sa...

Vilken lycka!!!
Den är jättefin och pryder verkligen
sin plats!
Ha en fin fortsatt vecka!
Kram Nina

Norrfrids Eija sa...

Hemma nu, välbehållen! Även rumpan trots allt skumpande...Nästa sommar har du ett växthus då, vilken tur att det inte var förstört...tänk vad tomater det ska bli sen, eller hur!? Följer med spänning det projektet...
Svängde av vid Gysinge som du kanske misstänkte, men som tur var för min plånbok var det stängt! Blev iiiinte besviken alls, neeeejdå!
Har dina fynd hittat sina platser än? Har shabby chic-blomman överlevt?
Det var verkligen en minnesvärd resa...tur att man har bilder!
Ha det gott nu, hälsa familjen också!
Eija

Ett Vitare Hem sa...

Åh visst har det varit en helt underbar helg!
Ha en härlig dag!
Kram/Lena

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken underbar helg det har varit!!! Känner att det bara bubblar av energi och inspiration=) Så mycket fint som vi sett och några godbitar har vi ju också fått med oss hem. Det var jätteroligt att få träffa dig.

Ha en fin dag!
Kram,
Regina