söndag 20 mars 2011

Loppisbesök
Har inte varit på favoritloppisen sedan jul så det var kul när jag lyckades göra fina fynd!
De här fyra fjärilstavlorna blev jag jätteglad över att hitta. Det är gamla ark som ramats in. De är ca 30x40 cm och kostade bara 10:-/st. Ramarna är smutsvita och lite slitna som jag brukar gilla, men jag funderar ändå på att måla ramarna svarta istället. Jag har några riktiga fjärilar inglasade i svarta ramar och skulle vilja ha dem i en grupp tillsammans.


Kakform, fina förrätts- eller plockgafflar, glasburk, liten ikon, skopa, saltströare, blomkruka, och en uppsättning schackpjäser som är ung dubbelt så höga som de vanliga.


Tycker att de är fina att dekorera med.


Det här notstället hittade jag också på favvoloppisen. Var lite osäker på användningsområdet först men för bara 10:- så fick det följa med hem. Glad för det nu för jag gillade det när jag äntligen fick upp skrället på bena! Jg har aldrig spelat något instrument så det var första gången för mig. :) Det syns kanske lite dåligt men det har en fin dekoration högst upp. Fint som det är eller med några fina nothäften, bok eller bild på.

Allt som allt gick kalaset på 80:-! Mycket riktigt trevlig loppisdag!
Nellie

2 kommentarer:

Hagagården sa...

Hej
Men så mycke fint du visar,bara vill ha saker.
Du undrade om spillkumen jag köpt,den köpte jag på ett ställe här i valbo som heter lundins säljlager,och märket på den är SANYTIME.
hoppas det är till någon hjälp.
Kram o ha en fin kväll.
Ninni

Fågel Blå sa...

Men oj så mycket fint du hittade!!!
Och så billigt!!!!!
RTiktiga fynd!!!!
Ha en fin Ny vecka!
Kram Kathrine