lördag 4 juni 2011

Inflyttning i skåpet!

Idag kunde jag inte hålla mig längre! Var tvungen att börja stoppa in i skåpet. Det här kan bli min olycka för det var hur roligt som helst att prova olika saker i facken. Sprang runt i huset, stallet (läs: lagret!) och lillstugan (läs: lagret!) och samlade in saker.


Kommer nog använda skåpet till de där småsakerna som egentligen inte har någon självklar plats eller funktion hemma. Bara de uppfyller kriteriet "fina" så får de bo här. Ett undantag är dock böckerna. Är väldigt nöjd med att mina favoritböcker nu har en egen plats. De har vandrat runt överallt i huset tror jag. Nu är de både lättillgängliga OCH skyddade.


Glasburk med spetsar och en liten tavla. Broschen på spetsen har jag köpt hos Marie.


Gamla apoteksflaskor.


I underskåpet slängde jag in lite linne som hittills legat på olika ställen i huset. Linneskåpet är egentligen fullt men jag har svårt att låta bli billiga dukar, örngott och handdukar på loppisar. Eftersom skåpet står i matsalen tänker jag förvara dukar och servetter i det. Bra att ha det nära till hands när det ska dukas. Och i lådorna skall besticken ligga, men det har jag inte börjat med ännu. I morgon är det målning på programmet igen. Men vi väntar även besök så jag tänkte sno ihop en rabarberpaj också.

5 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Vilket drömskåp, och perfekt till att samla ihop de små fyndade skatterna!

En doft av hemmets ting sa...

Heeej!
Titta! Vad fint dem blev???? Mysiga gamla ting :)

Kul för dig att ha nåt göra.
Trevlig dag/Lotta

Lisa.L sa...

Men så konstigt, jag har ju mailat min adress åt dig för ett tag sen =/ kanske blivit nå fel !
Hoppas detta funkar då :D

Lisa Lundgren
Nyfors 40
93495 KÅGE

Ska bli kul med vinsten :D kram och tack !!

fyra vindar sa...

d e så fina d där gamla postskåpen..fick den äran att "pimpa" vintage-sandras skåp i höstas..d e verkligen en härlig känsla att pynta d små facken me "gosaker"..grattis till ditt köp!!

sol i stora lass till dig
kram miss sophie

Petra-Lantlig Charm sa...

Vilket vackert skåp!! Det är ju så roligt att fylla skåpen med det man vill så varför vänta??

Ha en fin måndag!

Kram Petra