torsdag 30 juni 2011

Loppisrunda del 1

Precis innan regnet startade hann jag ta denna bild på dagens loppor...


Dagens fynd: växtpress med gammalt herbarium. Måste också nämna att jag hittade den gamla korgen i loppisens skräptunna. Det är jag i ett nötskal! Tittar överallt, även bland soporna! Och sedan en sak till som jag igen konstaterat idag; om man letar efter något svårfunnet, och sedan till slut äntligen hittar det...så dyker det oftast upp flera stycken sedan.... Denna gång var det herrbetjänten. Min kollega hade letat efter en sådan ett tag och eftersom jag frekventerar loppisar tämligen ofta (!) så har jag hjälpt henne i spaningarna. Jag menar en sådan har jag sett åtskilliga gånger på loppisar, hur svårt kan det va? Det visade sig vara mer än svårt, letade i flera månader. Till slut hittade jag en och lyckades hålla tyst, och vitmåla den, till hennes födelsedag förra veckan. Och vad hittade jag idag, två stycken till! Den ena fick följa med mig hem. Får se om den passar som vitmålad i mitt sovrum... annars får jag väl sälja den igen.

7 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Åhh en växtpress vill jag ha....så fina fynd du gör! Kram Johanna

Karin sa...

Ser lovande ut...ska bli kul att se vad du gör av dina fynd! :)

katarina sa...

Heeeeeej!

Men ooooj va mycket fint!
Jag hr inte hunnit med några loppisrundor än i år....:(
Himmel så fint du gjort på verandan!! Heeeelt underbart! Jag såg något liknande i någon av alla 1000 magasin man har....fast det var ett gammalt redskapsskjul de gjort i ordning. Men samma princip....indelat i olika rum så där. Urmysigt!
Duuuu får jag be dig om en sak....??
När du hade kommenterat hos mig sist så hamnade det på facebook. Jag vill helst inte det...
Det är ingen av mina vänner som vet att jag bloggar och jag vill helst låta det vara så så länge det är möjligt. Tycker det räcker att de som är så här nördiga inredningsfreak som du o jag kikar in hos mig. De som bara är nyfikna och snackar skit kan gärna låta bli att kika in...

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam o ha en mysig lördagkväll.
Katarina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En växtpress var häftigt, det skulle jag vilja ha också. Fina saker du fyndat, det är ju så roligt med loppis. Jag var tvungen och stänga in mig på gästtoa (finns inga fönster där) för och kolla hur statyn lyste. Och det är lite läskigt, men fint också. Måste vara något i färgen, fast jag vet inte säkert.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Rosor och Spetsar sa...

Gillar vad du gjorde med din veranda och är nog liiiiiite avundsjuk på er med stora verandor med tak, har själv en altan utan tak.
Härliga fynd du gjort på loppisen och lite kul att vi loppat samma bländande ljusstake.
Ha det nu fint
Kram
Annelie

Anonym sa...

Hallå! Men åååå va fint du hade gjort på verandan til midsommar! Inte undra på att du går runt och är vitprickig på armarna när jag ser hur många möbler du målat:) jag ska åka på en dagsutflykt i dina trakter, kan du tipsa om några bra loppisar? Ha en fortsatt skön semester./Ljunget.

Lisa.L sa...

oj så många fynd :D vill också hitta ett herbarium, dom e så fräna ! Ja allas våran bonde frank :D han tittar vi alltid på! Det e vårat favvo program :D sen så e han ju sööööt som socker också ;P hehe ! kram