onsdag 21 september 2011

De ä mycke nu....

Hänger mycket ute i garaget nu. Ni vet, det ska justeras ventiler, bromsar ska luftas och sedan är det den där lite allmänna däck-kickningen också.... Mycke nu...
?????
Nä, skojar bara! Jag har slängt ut gubben ur garaget och barrikaderat det med loppisgrejor i lådor, och en del småmöbler som får ett nytt vitt färglager på sig. Garaget är en perfekt plats att hållas i  med bra belysning och stora ytor att breda ut sig på. På söndag ska jag åter åka iväg på en trevlig tillställning hos Ingela och Petra vid deras butik Lev Vackert i Kristinehamn. Har rensat ut en hel del i huset, stallet och lillstugan igen, och hoppas på att dessa hittar nya hem.   


På soffbordet i vardagsrummet har jag ställt en bricka med några ljus och mitt nyloppade kopp o fat. Köpte en mini-cyklamen och så fick det bli en blomkruka. Ett bra tips på värdinnnegåva eller liten present till någon! Jag har alltid några vackra te eller kaffekoppar hemma på lager. Köper dem för 1:-till 10:-/st på hyllan för udda koppar på loppisar.  Sedan är det lätt att komplettera med en liten miniväxt eller tex hjärtan på tråd vid behov. Finns ju oftast att få tag på i vanliga mataffärer också, om det blir lite bråttom. Sedan slår jag cellofan runt och binder ihop med lite spets eller ett fint band. Billig, enkel och snabb present klar!


Fortfarande sommarkuddar kvar i sofforna. Hörnet bakom är däremot mer höstigt. Lite rörigt just nu med andra ord. Kuddar från glasverandan skall snart tas in och blandas upp med nya i sofforna för lite höstigare och mörkare look.


Ta da! Ytterligare en ny kudde i fåtöljen. Även den ett "grossistfynd". Undras hur någon ska få plats bara? Ska strax slå mig ner här med nya Vakre Hjem som jag har sparat på ett tag, och en kopp te. Finns även en smaskig kladdkaka i huset...hmm.


Även här har jag satt en mini-cyklamen i en kopp. Detta är en sk minneskopp. Har några stycken olika. Kan väl säga att jag s p a r ar på dem...också!!!


Kanske ses vi på söndag i Kristinehamn?5 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Hälsa alla tjejerna från mig och lycka till med loppisen!
Eija

Tinas vita bo sa...

Lycka till med loppisen!
Fick du tag på dina "höstkompisar"?
har oxå stl 41 , så man måste vara snabb i vändningarna. ALLA tycks ha stl 41, för de är alltid fortast slutsålda!!
Du får vänta tills jag flyttat tillbaks till Sverige, då kan vi nog komma överens om en av klädhängarna... :)) Fast det dröjer ju lite tills dess..

Kramis Tina

Ett Vitare Hem sa...

Ska se om jag kan komma upp till er på söndag beror lite på om jag ska jobba eller inte ;o)
Ha en finfin dag!
Kram/Lena

Här är gudagott att vara ! sa...

Här pysslas det minsann .. Och fint blir det också ! - Gargage är bra ställen att hålla till i med diverse projekt. - Särskilt för en sån som jag, som kladdar och spiller överallt när jag målar ! - Min äkta hälft skyndar sej
att backa ut bilen när jag kommer med målarpenseln ;) !
Lycka till med loppisen, synd att jag inte kan komma...lite för långt bort !
Kram / Anneli

Katarina sa...

Hej hej!

Oj vad perfekt att ha ett stort garage att hållas i..;) det önskar jag att jag hade.
Du visar sååå fina bilder från vardagsrummet. Gillar din tavelvägg mycket..;)
Tackar för kaffekoppstipset...det lät gulligt..;)

Lycka till med loppisen....kanske tar jag mig en tur dit...får se..
Kraaaaaaam Katarina