lördag 9 juli 2011

Hemma från loppisen!

Måste först säga till mitt försvar att jag och sonen sålde av en hel del saker idag! Och om man nu ställt till det så för sig att man först lastar in 1000 saker i en bil, kör iväg, sätter upp tält och lastar ur alla sakerna, tar ner tältet och lastar in i bilen igen, kör hem och lastar ur... Ja då är man faktiskt värd några små grejer!!

 Superfin kombinerad strykbräda och stege, pigtittare, madonnatavla, gammal skomakarlampa, emaljkanna, liten kaffepanna (till lekstugan), kakformar, stämpel, lampskärm (projekt på gång!), och en VÄXTPRESS.

Kommer ni ihåg mitt påstående om att när väl den där svårhittade saken dyker upp...ja då kommer det fler?? Här är beviset!! Verkar ju som om det var fler som var sugen på en växtpress...(och det räcker med en för mig! ;) ) Så om någon känner sig manad, hör av er så kan en av dem få resa vidare!

                                 
                                           Mina två senaste emaljfynd. Verkar trivas ihop!

4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Klart att du är värd det;) Växtpressen är jag avundsjuk på....Kram Johanna

LOPPISLIV sa...

Visst är det härligt med loppis, återanvändning i allra högst grad!! Ja så tänker jag också, har jag sålt av sånt jag är trött på vill man ha in lite nyheter, det är man värd då..hihiii Fina fynd du gjort, gillar också blompressen. Kram på dig //Paula

Här är gudagott att vara ! sa...

Vilka fynd du gjort, Grattis!! - Du är duktig som säljer på loppis...jag bara köper !!
Kram / Anneli

Tinas vita bo sa...

Hej!
Har precis hittat din blogg och hit kommer jag att återkomma!
Vilka fina fynd du gjort!!

Kram Tina