söndag 10 juli 2011

Hjotur

Idag gjorde jag en utflykt till Marie i Hjo. Såg en sak där som jag blev förtjust i men jag ska fundera lite först.... Har kanske inte vad som krävs här hemma för den saken, nämligen plats. Så jag får fundera lite på om det går att ordna detta. Blir väl en liten omflyttning kan jag tänka!


I och i närheten av Hjo finns det flera loppisar. 4 stycken fick besök av mig, och på den sista stod den här filuren och tittade på mig! Den fick följa med hem och är härmed döpt till Gunnar.
Historien bakom namnet är lång men han är en mycket söt liten herre strax utanför Hjo!! Skickar på detta sätt en hälsning till den underbara damen som sålde den fina fågeln till mig, och till hennes Gunnar! Anden kommer inte få stå kvar på verandan utan kommer få ta plats i vardagsrummet men där var det för mörkt att fota ikväll.

3 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Gunnar skulle gärna få följa med mig hem också, så grann är han!

Johanna Stålros sa...

Hjo är min gamla hemstad, flyttade till Stockholm för 8 år sedan. Så jag känner väl till loppisarna, en del är nya....fin liten fågel.kram Hjohanna

Rosor och Spetsar sa...

Vad härlig han är din Gunnar, och vilka fynd du gjorde på loppisen.
Visst är det spännande med loppisar - det att man aldrig vet vad man hittar.
Hjo är en så fin stad med alla sina vackra trähus, och Maries lilla mysiga butik - du hann väl med hantverksmässan också.
Ha det bäst
Kramar
Annelie