måndag 11 juni 2012

Slut på helgen

Veteranmarknaden i Ånnaboda var sådär... Det ostadiga vädret skrämde nog bort många besökare, och deltagandet på marknaden nådde nog bottenrekord i år. Så tråkigt för detta event som för några år sedan var en av landets största. 


Några små saker följde med hem ändå. Två patentflaskor (kan tydligen inte få för många av dessa!), två plåtaskar, en gammal regskylt och ytterligare en gammal flaska för färgpigment. Har "Moderött" sedan tidigare. Alltsomallt gick kalaset på 100:-. 

På min loppisletarlista bockades inte någonting av denna gång. Letade främst efter svarta gamla resväskor och en grädd/smörvisp. Har ni också listor i plånboken med sådant ni söker efter på loppisar? Jag har det för att komma ihåg att fråga efter sådant som jag letar efter. Inte alltid man ser vad som finns på hyllor, bakom disken och i lådor. Så det är dagens loppistips; fråga alltid! Har gjort många fynd på det sättet.   

Min egen försäljning gick väl inte så bra som jag hade hoppats på. För lite damer på plats! Men tältandet (det duggregnade hela natten), grillkväll och trevligt sällskap gjorde det värt resan. Själva säljdagen bjöd på omväxlande kallt o regnigt, och lite solsken mellan molnen. 

Nu är det dags att åka till jobbet. Min jobbarvecka är endast två dagar lång denna vecka. Sedan tre dagar tillsammans med yngsten! Får se vad vi hittar på för att fira skolavslutningen. Vi ska iallafall röja ur källaren för att göra ny plats för hushållsåtervinningen, och åka en eller flera vändor till soptippen. Får se hur skoj det blir! Någonting roligt också så klart ska det hinnas med, men det får sonen bestämma. Blir troligen en dag till Örebro och besök på en second-handbutik för gamla dataspel om jag känner honom rätt! Och sushi!!! Älskar att jag har barn som varken räds rå fisk eller loppisbesök!

3 kommentarer:

Sallys hus sa...

Hej hej!
Vilka fina fynd! Hade ingen aning om att det var marknad i Ånnaboda..:(
Vilken fin bur man ser där i bakgrunden med..;)
Jag har också bara 2 dagars vecka den här veckan...;)
Kram Katarina

Här är gudagott att vara! sa...

Hej vännen !
Nu har du fyndat igen ser jag !
Pantentflaskorna gillar jag också och en regskylt är alltid roligt att ha..Är den ifrån ditt län ?
Vi hade AC på våra skyltar från Västerbotten.Tycker att det är synd att dom tog slutade med skyltarna med länsbetäckning.Det var så kul att se varifrån bilarna kom !
Så himla kul att du hittade en till ask nästan likadan som den du hade redan ! - Tror också som du att det var en med detta...Nu får dom vara tillsammans igen ;)
- Jag har förresten en utmaning till dej...Titta in på min blogg ;)
Ha en fortsatt fin vecka och sköt om dej !
Kram Anneli ♥
- Mina "barn" gillar också loppis och rå fisk ;))

Tinis vita hem sa...

Tack för din kommentar hos mig och för loppistipset :)
Fina fynd du gjort på loppisen!
Ha en god fortsättning på veckan,
kram Tini